To ESPORTES είναι ένα κέντρο υψηλών προδιαγραφών με ολοκληρωμένες λύσεις για την υγεία, την ευεξία, την ομορφιά & την άσκηση με γνώμονα τον άνθρωπο & τον καλύτερο τρόπο ζωής.

+30 2310 285 570 Κούσκουρα 7, Θεσσαλονίκη

Δευτέρα – Τετάρτη- Παρασκευή: 9.00 – 21.00
Τρίτη – Πέμπτη: 13.00 -21.00

Σάββατο – Κυριακή: Κλειστά

Image Alt

Πώς θα χάσετε τα κιλά των διακοπών σας

Πώς θα χάσετε τα κιλά των διακοπών σας

Το καλοκαίρι τελείωσε και μαζί με αυτό διακοπές και η περίοδος χαλάρωσης. Με τον ερχομό του Σεπτέμβρη επιστρέφουν στην καθημερινότητα και πολλοί από εμάς θέλουμε να επιστρέψετε και η φόρμα μας καθώς πέρα από τις ωραίες αναμνήσεις μας έχουνε μείνει και μερικά κιλά.

Σημαντικό για να πετύχουμε αυτό μας τον στόχο είναι να αποβάλλουμε κάποιες από τις διατροφικές συνήθειες που υιοθετήσαμε το καλοκαίρι και να ξαναβάλουμε στη ζωή μας την άσκηση.

Ποιος είναι όμως ο ιδανικός τρόπος άσκησης ο οποίος θα μας βγάλει ομαλά στην περίοδο άθλησης δεν θα μας επιβαρύνει και θα μας βοηθήσει να χάσουμε βάρος βελτιώνοντας και τη γραμμή μας;

Πρέπει να ξεκινήσετε ή να επιστρέψετε σε ένα τακτικό πρόγραμμα άσκησης το οποίο θα περιλαμβάνει αερόβια προπόνηση και προπόνηση μυϊκής ενδυνάμωσης αν θέλετε να βάλετε βάρος.

Η αερόβια 35′ – 50′ τουλάχιστον μας βοηθάει να διώξουμε το ίδιο αποθηκευμένο λίπος και σε επιπλέον καύσης. Και η μυική ενδυνάμωση μπορεί να στηρίξει περαιτέρω την προσπάθειά μας για απώλεια βάρους. Είναι γνωστό ότι οι ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης 2 με 3 φορές την εβδομάδα αυξάνουν τη μυϊκή μάζα, βελτιώνει το μεταβολισμό και άρα διευκολύνουν στην απώλεια κιλών.

 

Και τι γίνεται όταν αυτός ο χρόνος δεν υπάρχει και δεν μπορούμε να τον διαθέσουμε; Η απάντηση είναι μη συμβατική!
Συγκεκριμένα μπορούμε να αντικαταστήσουμε τα κλασικά αερόβια μηχανήματα με το vacupower που μας εξοικονομεί χρόνο (χρειαζόμαστε δύο με τρεις φορές την εβδομάδα από 30 λεπτά) και μας προσφέρει εκπληκτικό αποτέλεσμα αφού είναι το μοναδικό αερόβιο που δρα κατά του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας! Και όχι μόνο…

 

Το vacu power είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να επιτρέπει στον αθλούμενο να κάνει διάδρομο σε συνθήκες υποπίεσης. Η οποία εφαρμόζεται Με μοναδικό τρόπο και προσφέρει διπλό συγκριτικό πλεονέκτημα και όφελος στον οργανισμό μας. Έχουμε δηλαδή αερόβια δραστηριότητα που λόγω της υποπίεσης γίνεται πιο ενεργοβόρα θερμικές καύσης 30 40% παραπάνω και ενεργοποιεί τη λέμφο.
Για την προπόνηση μυϊκής ενδυνάμωσης θα επιλέξετε το power plate με το οποίο γυμνάζεται σχεδόν το 100% όλων των μυϊκών ιστών σε όλες τις ομάδες μυών! Με μόνο 10 λεπτά καθαρός χρόνος έχει γυμνάσεις δύο με τρεις φορές την εβδομάδα θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα που θα είχατε και με επιμονή, πολύωρη συμβατική εκγύμναση.
Προσοχή αναζητήστε τη γνήσια πλατφόρμα και πιστοποιημένο γυμναστική και θα εκπλαγείτε από τα χεις το και φανταστικό αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας φορά!
Αφήστε λοιπόν στην άκρη τις αναβολές και τις δικαιολογίες δεν έχετε κανένα λόγο για να μην κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας ξεκινώντας μάλιστα από σήμερα!

Call Now Button