To ESPORTES είναι ένα κέντρο υψηλών προδιαγραφών με ολοκληρωμένες λύσεις για την υγεία, την ευεξία, την ομορφιά & την άσκηση με γνώμονα τον άνθρωπο & τον καλύτερο τρόπο ζωής.

+30 2310 285 570 Κούσκουρα 7, Θεσσαλονίκη

Δευτέρα – Τετάρτη- Παρασκευή: 9.00 – 21.00
Τρίτη – Πέμπτη: 13.00 -21.00

Σάββατο – Κυριακή: Κλειστά

Image Alt

Ο Μαγικός κόσμος του Vacu Power

Ο Μαγικός κόσμος του Vacu Power

Νέο σώμα, εύκολα, απλά, γρήγορα. Τέλος στη κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος με 30’.

Ο εκπληκτικός κόσμος του vacu power!
Τι είναι η μέθοδος vacu power;
Είναι μια μέθοδος διαμόρφωσης και επανασχηματισμού των αναλογιών του σώματος, η οποία επιτυγχάνεται συνδυάζοντας αερόβια άσκηση ( συγκεκριμένα περπάτημα σε διάδρομο γυμναστικής) και θάλαμο υπό πίεσης, μέσα στον οποίο βρίσκεται ο διάδρομος αλλά και το σώμα μας από τη μέση και κάτω.

Τί ακριβώς συμβαίνει;

Η δημιουργία συνθηκών υπό πίεσης (αρνητικής πίεσης) σε συνδυασμό με την αερόβια άσκηση, έχει ως αποτέλεσμα ο οργανισμός μας να στέλνει μεγάλες ποσότητες αίματος στις <<προβληματικές περιοχές>>. Στις περιοχές δηλαδή που οι ιστοί τους δεν αιματώνονται επαρκώς και για αυτό ακριβώς έχουν δημιουργηθεί λιπαποθήκες ή και κυτταρίτιδα.
Πιο συγκεκριμένα: με την αερόβια άσκηση ενισχύεται η καύση των λιπαρών οξέων στους μύες, δίνοντας την εκκίνηση στη διαδικασία της καύσης του λίπους. Στη συνέχεια, η δημιουργία συνθηκών υπό πίεσης (αρνητικής πίεσης) <<κατευθύνει>> την καύση του λίπους στα επιθυμητά σημεία κατά τη διάρκεια της κίνησης, η αρνητική πίεση επηρεάζει το δέρμα με μία τακτική συχνότητα, η οποία αυξάνει και επιταχύνει την κυκλοφορία της λέμφου στο σώμα.
Τί πετυχαίνει:
*Εξαλείφει τη κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος.
*Μειώνει τις περιφέρειες και επαναπροσδιορίζει το σχήμα του σώματος.
*Μειώνει το πρήξιμο και τις κατακρατήσεις.
*Αυξάνει την ενεργειακή δαπάνη, δηλαδή αυξάνει τη καύση θερμίδων.
*Αυξάνει το μεταβολισμό.
*Βελτιώνει τη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος
*Βελτιώνει τη φυσική κατάσταση.
*Βελτιώνει την αναπνευστική λειτουργία.
*Ασκεί θετική επίδραση στην οστεοπόρωση.
*Ασκεί θετική επίδραση στη λειτουργική επανένταξη μετά από τραυματισμό.
*Προσφέρει θετική επίδραση στην εκγύμναση-σύσφιξη των γοφών και των κάτω άκρων.
Σε ποιους απευθύνεται?

 

Το vacu power απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να προσφέρουν στον οργανισμό τους και στο σώμα τους κάποιο ή κάποια από τα παραπάνω οφέλη!

 

Αποκρυσταλλώνοντας όλα τα παραπάνω θα ήθελα να αναφέρω πως η μέθοδος είναι ιδιαίτερα απλή αλλά θαύματα δεν γίνονται από μόνα τους ούτε με μια μόνο επίσκεψη. Θα πρέπει να αποφασίσουμε να ολοκληρώσουμε τουλάχιστον 12 επισκέψεις για να παρατηρήσουμε αισθητή διαφορά. Η διαφορά βέβαια θα αρχίσει να φαίνεται μετά τις 5 πρώτες συνεδρίες και τότε θα δούμε τους πρώτους καρπούς των προσπαθειών μας.
Το μόνο που είναι στο χέρι σας, είναι να αποφασίσετε να απολαύσετε 30’ γυμναστικής σε διάδρομο..όλα τα άλλα θα τα κάνει η δύναμη του vacu power!
Στο Esportes by Giota Firfiri έχετε την δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε την γυμναστική στο vacu power και ταυτόχρονα να παρακολουθείτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα στην τηλεόραση ή να απολαύσετε την θέα στην υπέροχη Τσιμισκή!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

 

 

Call Now Button