To ESPORTES είναι ένα κέντρο υψηλών προδιαγραφών με ολοκληρωμένες λύσεις για την υγεία, την ευεξία, την ομορφιά & την άσκηση με γνώμονα τον άνθρωπο & τον καλύτερο τρόπο ζωής.

+30 2310 285 570 Κούσκουρα 7, Θεσσαλονίκη

Δευτέρα – Τετάρτη- Παρασκευή: 9.00 – 21.00
Τρίτη – Πέμπτη: 13.00 -21.00

Σάββατο – Κυριακή: Κλειστά

BEACH READY – και Έφυγες για Παραλία!

beach ready

BEACH READY – και Έφυγες για Παραλία!

Το καλοκαίρι πλησιάζει, η θερμοκρασία ανεβαίνει και τα πολλά ρούχα έχουν αρχίσει να βγαίνουν. Η ώρα για την παραλία και η κρίσιμη στιγμή του μαγιό πλησιάζει….άραγε είμαστε BEACH READY;

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό! Είτε είστε λίγο προετοιμασμένοι για την παραλία, είτε καθόλου τη λύση την έχει το ESPORTES.

 

Τα BEACH READY είναι ένα μοναδικό και πρωτοπόρο Concept του esportesbygiotafirfiri που έχει ως στόχο να προετοιμάσει το σώμα μας για το καλοκαίρι πετυχαίνοντας στο λιγότερο δυνατό χρόνο τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Σύμμαχός μας σε αυτό το εγχείρημα είναι το POWER plate ,το VACU POWER ,το Cardio Wave και το Full 30′.

*Το POWER PLATE είναι μια προηγμένη πλατφόρμα δόνησης, η οποία εφαρμόζει ελεγχόμενες δονήσεις στο ανθρώπινο σώμα, με σκοπό να προκαλέσει τη φυσική απόκρισή του. Σε 80% λιγότερο χρόνο με το POWER plate πετυχαίνουμε απώλεια βάρους, απώλεια πόντων, σύσφιξη, γράμμωση, μυϊκή ανάπτυξη.

*Το VACU POWER είναι ο καλύτερος σύμμαχος κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Είναι ένα μηχάνημα που συνδυάζει δύο πολύ γνωστές μεθόδους την αερόβια άσκηση και την υποπίεση (VACU) αντίστοιχα. Σε 30 λεπτά διεγείρει την κυκλοφορία της λέμφου, μειώνει το πρήξιμο και τις κατακρατήσεις και εξαλείφει την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος.

*Το TRI – SLIM μπορεί να αλλάξει το σώμα σας πιο γρήγορα από όσο φαντάζεστε. Είναι στοχευμένο, απλό και αποτελεσματικό. Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο μέγιστο βαθμό, ενεργοποιείται η λέμφος (όπου και γίνεται η απομάκρυνση των λεμφικών υγρών) στοχευμένα στο σημείο που μας ενδιαφέρει, με αποτέλεσμα να χάνουμε πόντους και τοπικό πάχος από εκεί. Επίσης επιτυγχάνεται βελτίωση του δέρματος (καταπολέμηση της κυτταρίτιδας).

*Το CARDIO WAVE φέρνει τη επανάσταση στο χώρο της αερόβιας άσκησης. Είναι το μοναδικό μηχάνημα που προβλέπει ταυτόχρονη πολυεπίπεδη εκγύμναση και πετυχαίνει άμεσα: άψογους γλουτούς και πόδια, μείωση του λιπώδη ιστού και τόνωση του μυϊκού συστήματος.

*Το CONCEPT FULL 30′ είναι μία 30λεπτη συμπιεσμένη προπόνηση που περιλαμβάνει στοχευμένες ασκήσεις για όλο το σώμα, με το βάρος του σώματος ή και χρήση εξοπλισμού (βάρη, λάστιχα, μπάλες, κ.λπ.).

Αφήστε λοιπόν στην άκρη τις αναβολές και ξεκινήστε σήμερα! Επιλέξτε το δικό σας πακέτο Beach Ready ανάλογα με τις ανάγκες σας και ελάτε να γυμναστούμε μαζί!

 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Call Now Button