banner

VACU POWER

“ο καλύτερος σύμμαχος κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους που είχατε ποτέ”


Άμεσο αποτέλεσμα και άψογο κορμί με το επαναστατικό αερόβιο μηχάνημα υποπίεσης VacuPower!

Με την εφαρμογή της μεθόδου Vacu Power μόνο μισή ώρα 2-3 φορές την εβδομάδα ωφελούμαστε πολλαπλά γιατί:

 • Εξαλείφει τη κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος
 • Μειώνει την περιφέρεια και επαναπροσδιορίζει το σχήμα του σώματος
 • Μειώνει το πρήξιμο και τις κατακρατήσεις
 • Αυξάνει την ενεργειακή δαπάνη, δηλαδή αυξάνει τη καύση θερμίδων
 • Αυξάνει το μεταβολισμό
 • Βελτιώνει τη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος
 • Βελτιώνει τη φυσική κατάσταση Βελτιώνει την αναπνευστική λειτουργία
 • Ασκεί θετική επίδραση στην οστεοπόρωση
 • Ασκεί θετική επίδραση στη λειτουργική επανένταξη μετά από τραυματισμό
 • Προσφέρει θετική επίδραση στην εκγύμναση-σύσφιξη των γοφών και των κάτω άκρων

Πρόκειται για ένα μηχάνημα που συνδυάζει δύο πολύ γνωστές κι ευρέως αποδεκτές μεθόδους στο χώρο της άσκησης και της ομορφιάς, αντίστοιχα. Την αερόβια άσκηση και την υποπίεση ή όπως συνήθως ονομάζεται, Vacu.

Η αερόβια άσκηση στο μηχάνημα Vacu Power προσφέρεται με το πιο απλό και εύκολο τρόπο για οποιοδήποτε άνθρωπο, με το περπάτημα. Υπάρχει δηλαδή ένας επαγγελματικός διάδρομος, με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές που απαιτούνται, πάνω στον οποίο περπατάμε.

Η υποπίεση με το μοναδικό τρόπο που εφαρμόζεται στο Vacu Power, προσφέρει διπλό συγκριτικό πλεονέκτημα και όφελος στον οργανισμό μας. Από τη μία αυξάνει την αντίσταση στη κίνηση, δηλαδή στο περπάτημα κι από την άλλη διεγείρει τη κυκλοφορία της λέμφου. Έτσι, έχουμε από τη μία μεριά μία αερόβια δραστηριότητα που λόγω της παραγωγής υποπίεσης γίνεται πιο ενεργοβόρα, μας αναγκάζει δηλαδή να καταναλώσουμε περισσότερες θερμίδες από αυτές που θα καταναλώναμε εάν κάναμε την ίδια αερόβια άσκηση με τα ίδια χαρακτηριστικά, χωρίς όμως την υποπίεση ή για την ακρίβεια, όπως έχουν δείξει οι μελέτες, χωρίς τη συγκεκριμένη υποπίεση του Vacu Power.

Το πλεονέκτημα σε αυτή τη περίπτωση βάσει μελετών, κυμαίνεται μεταξύ του 30% έως και 40%. Μας προκαλεί δηλαδή τη καύση περισσότερων θερμίδων κατά 30-40%, σε σύγκριση με ότι θα καταναλώναμε χωρίς την ύπαρξη της υποπίεσης του Vacu Power. Από την άλλη μεριά, η υποπίεση προκαλεί τη διέγερση και κατά συνέπεια την αύξηση της κυκλοφορίας της λέμφου στο σώμα μας.

Η βασική διαφορά

Η διαφορά της μεθόδου Vacu Power σε σύγκριση με μία αερόβια άσκηση μόνο ή με την εφαρμογή μόνο υποπίεσης-εάν υποθέσουμε ότι μπορούμε να εφαρμόσουμε μεμονωμένα και με τα ίδια χαρακτηριστικά τα παραπάνω-είναι ότι τα ευεργετικά οφέλη από την αποσυμφόρηση και τελικά ενίσχυση του λεμφικού συστήματος, το βιοχημικό περιβάλλον του οργανισμού μας τα «αντιμετωπίζει» μεταξύ άλλων με το να κινητοποιεί λιπαρά οξέα στη κυκλοφορία του αίματος, από τις λιποαποθήκες του. Προσδίδει δηλαδή στον οργανισμό τις συνθήκες εκείνες που απαιτούνται, ώστε ως «καύσιμο» να χρησιμοποιηθεί το αποθηκευμένο του λίπος. Κάτι τέτοιο όμως για να γίνει απαιτείται κίνηση, δηλαδή περπάτημα!

Σε ποιους απευθύνεται?

Το Vacu Power απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να προσφέρουν στον οργανισμό τους και στο σώμα τους κάποιο ή κάποια από τα παραπάνω οφέλη, αρκεί να είναι τουλάχιστον 18 ετών και να μη διαθέτουν κάτι από τα παρακάτω:

 • κυκλοφορική διαταραχή ή να βρίσκονται σε περίοδο θεραπείας από κυκλοφορική διαταραχή
 • καρδιολογική ασθένεια
 • βηματοδότη
 • οξεία φλεβίτιδα

Σημαντικές διευκρινίσεις για την υποπίεση!

Σημαντικό σημείο προσοχής αποτελεί το γεγονός ότι δε μιλάμε για συνθήκες υποπίεσης, ούτε για άσκηση σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας, όπως ίσως κάποιοι να ισχυριστούν ή να έχουν ήδη ισχυριστεί!

Κι αυτό γιατί το σώμα μας βρίσκεται από τη μέση και κάτω στο θάλαμο υποπίεσης - μέσα στον οποίο βρίσκεται και ο διάδρομος στον οποίο περπατάμε-από τη μέση και πάνω όμως τα χέρια μας, ο κορμός και φυσικά το κεφάλι μας βρίσκονται στο «φυσιολογικό» περιβάλλον. Επομένως, δεν αναπνέουμε αέρα διαφορετικής πυκνότητας και περιεκτικότητας, όπως θα έπρεπε να συμβαίνει εάν βρισκόμασταν σε διαφορετικές συνθήκες.

Το περπάτημα ως αερόβια άσκηση, είναι το πλέον κατάλληλο είδος για τη μέθοδο Vacu Power, καθώς είναι η πρώτη κινητική δραστηριότητα που μαθαίνει ο άνθρωπος-μετά το μπουσούλημα- κι επομένως είναι η πιο «κοντινή» άσκηση για όλους τους ανθρώπους, έχει τις λιγότερες αντενδείξεις ως είδος άσκησης, σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη αερόβια άσκηση και τέλος, ως μέθοδος αερόβιας άσκησης προσφέρει στη διαδικασία της υποπίεσης τις καταλληλότερες συνθήκες, ώστε αυτή με τη σειρά της να μπορέσει να δράσει πάνω στο σώμα μας!