To ESPORTES είναι ένα κέντρο υψηλών προδιαγραφών με ολοκληρωμένες λύσεις για την υγεία, την ευεξία, την ομορφιά & την άσκηση με γνώμονα τον άνθρωπο & τον καλύτερο τρόπο ζωής.

+30 2310 285 570 Κούσκουρα 7, Θεσσαλονίκη

Δευτέρα – Τετάρτη- Παρασκευή: 9.00 – 21.00
Τρίτη – Πέμπτη: 13.00 -21.00

Σάββατο – Κυριακή: Κλειστά

 

reformer pilates

Αναβαθμίζει την εμπειρία pilates και στοχεύει στην αποτελεσματική εκγύμναση όλων των μυών
esportes-167


power plate

Eίναι ο ιδανικότερος σύμμαχος της υγείας, της ευεξίας, της ομορφιάς και της αντιγήρανσης.

powerplate giota

G Form

by giota

Το «G Form» είναι το νέο concept του Esportes με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Εδώ, ο ασκούμενος έχει την απόλυτη καθοδήγηση της Γιώτας Φιρφιρή, συνδυάζοντας μια σειρά από παροχές. Η βαθειά γνώση, η εμπειρία των ετών και το πάθος γι’ αυτό που κάνει η ίδια είναι τα συστατικά του προγράμματος αυτού, που εγγυάται σίγουρα αποτελέσματα στον λιγότερο δυνατό χρόνο. Στόχος; ένα total body make over!


vacu power

Επαναστατικό αερόβιο μηχάνημα υποπίεσης


Tri slim

Mία αποκλειστική μέθοδος αντιμετώπισης του τοπικού πάχους
4300
Πελάτες
800
αλλαγες σωματοσ
500
Αποκαταστασεις
24
Χρόνια Εμπειριας

γινε η καλυτερη εκδοχη του εαυτου σου

Άλλαξε τώρα την καθημερινότητα σου και έλα να σου δείξουμε πως είναι να περνάς καλά κάνοντας γυμναστική
1
Movement

Η κίνηση είναι η «ασπίδα» μας στον χρόνο, είναι το «όπλο» μας στην θλίψη, είναι το «τείχος προστασίας» για το σώμα μας και για την ψυχή μας.

2
Time

Ο χρόνος είναι πολύτιμος, γι’ αυτό αξιοποίησέ τον, δουλεύοντας με το σώμα σου, δίνοντας ενέργεια σε κάθε σου δραστηριότητα, κάνοντας μια καινούργια αρχή με τον εαυτό σου μέσα από την άσκηση.

3
Practice

Σε μια εποχή όπου οι ρυθμοί είναι έντονοι και φορτικοί, όσο πιο πολύ ασκείσαι, τόσο πιο κοντά στον εαυτό σου έρχεσαι, τόσο πιο πολύ μαθαίνεις το σώμα σου και ανακαλύπτεις τις αντοχές σου.

4
Weight Loss

Δεν υπάρχουν πολλά μυστικά για την απώλεια βάρους: Μια ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με την εκγύμναση… αρκεί να ξέρεις τις πραγματικές ανάγκες που έχει το σώμα σου.

A.D.A.P.T.

exclusive

Analyze. Determine. Achieve. Personal. Target.

Meet our team

04

Sorry, no posts matched your criteria.

GreenAwareness

Πρασινη ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η δραστηριοποίηση του ESPORTES σχετίζεται άμεσα με την καλή υγεία των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται. Ωστόσο, η ταυτόχρονη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων σε συνδυασμό με την ενίσχυση του φυσικού περιβάλλοντος, μπορεί να είναι στοιχεία που θα συμβάλλουν σημαντικά στην βιώσιμη ανάπτυξη.

Το σώμα είναι το οχυρό όπου έχει στρατοπεδεύσει η ύπαρξή μας

Joseph Joubert

    Πως θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας;
    Αποστολη

    Testimonials

    Είπαν για εμάς...

    ACU POWER, TRI-SLIM, ONLINE TRAINING, A.D.A.P.T.

    Γενικά δεν ήμουν ποτέ άνθρωπος του γυμναστηρίου και τον ελεύθερό μου χρόνο δεν θα μου άρεζε να τον περνούσα εκεί. Είπα όμως να δώσω μία ευκαιρία στο ESPORTES, γιατί μου κέντρισε το ενδιαφέρον σαν περιβάλλον και σαν μηχανήματα, τα οποία είναι εξειδικευμένα και για κάθε επίπεδο, από τους αρχάριους μέχρι και τους πολύ προχωρημένους. Οι γυμνάστριες που εργάζονται σε αυτόν τον χώρο προσπαθούν με κάθε τρόπο να ανανεώνουν τις γνώσεις τους πάνω στην εκγύμναση του σώματος και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα των ασκούντων. Ακόμα και αν θες να συμμετέχεις σε ομαδική εκγύμναση, τα κορίτσια προσέχουν τον τρόπο που κάνεις τις άσκησεις για να βγουν σωστά και να έχεις το αποτέλεσμα που θες λες και βρίσκεσαι σε personal. Τώρα με την καραντίνα που ήταν κλειστά όλα και δεν πρόσεχα τόσο την διατροφή μου, ξεκίνησα να κάνω personal μέσω Zoom από το σπίτι, με την ιδιοκτήτρια του ESPORTES κυρία Γιώτα και μέσα σε 2 μήνες είδα μεγάλη διαφορά στο σώμα μου!Φαίνεται εξάλλου και από τις μετρήσεις στις φωτογραφίες που θα δείτε. Πλέον χαίρομαι να πηγαίνω γυμναστήριο και δεν θα το άλλαζα με τίποτα το συγκεκριμένο, χάρη στα κορίτσια που δουλεύουν εκεί.

    Γράβα Μαρία Φοιτήτρια Οικονομικών

    VACU POWER, TRI-SLIM, ONLINE TRAINING, A.D.A.P.T.

    Η εμπειρία μου με την Γιώτα Φιρφιρή: Ο μόνος λόγος που είχα πάει στο γυμναστήριο ήταν επειδή έμαθα ότι είναι πολύ καθαρό και τηρεί όλους τους υγειονομικούς κανόνες. Ξεκινήσαμε με VACU POWER και TRI SLIM κατόπιν σύστασης της ίδιας. Δεν πρόλαβα να κάνω πολλά λόγω του ότι την επομένη έγινε καθολικό lock down. Αποφασίσαμε να κάνουμε online και διατροφή. Τη εμπιστεύτηκα και αφέθηκα στον επαγγελματισμό της. Μέσα από την προπόνηση αγάπησα την γυμναστική και την ενσωμάτωσα στην ζωή μου. Η Γιώτα πέρα από επαγγελματίας είναι και άνθρωπος, είναι αυτό που χρειαζόμαστε! Αυτό που ζητάς για το σώμα σου το υλοποιεί με στοχευμένη γυμναστική. Τα λόγια είναι περιττά, το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του!

    Πετρίδου Νίνα Δικηγόρος

    A.D.A.P.T.

    Εξαιρετικό studio στο κέντρο της πόλης. Η κ.Φιρφιρή ξεχωρίζει με τις άριστες γνώσεις στο αντικείμενό της όσο και στον επαγγελματισμό της. Το προσωπικό είναι επίσης εξαιρετικό! Το προτείνω ανεπιφύλακτα! Τα αποτελέσματα εμφανή από την πρώτη εβδομάδα.

    Παντζάκη Σμαρώ Ελεύθερη Επαγγελματίας

    POWER PLATE, REFORMER PILATES (PERSONAL)

    Άψογη καθαριότητα, ευγενική συμπεριφορά, σπουδαία αποτελέσματα σε μυϊκή ενδυνάμωση, συνέπεια στα ραντεβού.

    Βασιλική Τερκενλή Συγγραφέας

    POWER PLATE STRONG (PERSONAL)

    Φοβεροί επαγγελματίες και κυρίως φοβεροί άνθρωποι. Τα κορίτσια πάντα με χαμόγελο και πάντα εξυπηρετικές σε ότι και αν χρειαστείς. Πολύ προσεγμένος και κυρίως καθαρός χώρος. Συνεχίστε έτσι.

    Βούζιου Κωνσταντίνα Ιδιωτική Υπάλληλος

    A.D.A.P.T.

    Υπέροχος χώρος, άψογη συνεργασία! Γρήγορα αποτελέσματα. Φιλικό περιβάλλον. ¨Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια¨ που λένε.

    Σαββίδου Λίζα Αισθητικός

    Call Now Button